Home » Over Hey!Hallyu

Werkwijze

Wij kopen al onze producten in bij een vaste leverancier in Zuid-Korea, hoewel we soms uitwijken naar andere leveranciers. Vanaf ons kantoor/magazijn in Arnhem updaten we de website, verwerken we de orders, doen we de klantenservice en wordt alles ingepakt en verstuurd. Dagelijks versturen wij alle voorraad orders die binnen zijn gekomen sinds de dag ervoor, en eventuele pre-orders. Om 15u komt DHL dit ophalen; alle orders met PostNL brengen wij zelf weg aan het einde van de dag.

Elke ochtend zetten wij de nieuwe pre-orders online die beschikbaar zijn gekomen, ook onbekendere groepen, en promoten dit op onze social media kanalen. Ook kunnen we aan veel merchandise en BT21 komen, maar dit zetten we niet altijd online. Ben je ergens naar op zoek? Vraag het ons gerust!

Wekelijks, of vaker, krijgen we een nieuwe zending binnen uit Zuid-Korea. Meestal unboxen we deze op Twitch, vullen de voorraadaantallen aan en leggen de pre-orders apart om ingepakt te worden. Wat hiervan over is, zetten we ook als voorraad online.