Home » Klantenservice

HEY!HALLYU

“Dit moet makkelijker kunnen.”

Met die gedachte is Hey!Hallyu in begin 2018 opgericht. Sindsdien zijn we gegroeid van huiskamer naar 140m2 werklocatie, van parttime 1 persoon naar meerdere fulltimers, duizenden klanten en nog steeds gemotiveerd door onze gedeelde passie voor kpop. Klantgerichtheid staat bij ons centraal en we zullen altijd ons best doen al onze klanten zo blij mogelijk te maken!

Sinds het opstarten zijn we aanwezig geweest bij verschillende evenementen: Strictly Kpop, Hallyucon, onze eigen K-PopUp en Heroes Made in Asia. Hopelijk komen er in de toekomst nog vele andere mooie kansen!

Van fans, voor fans. Van ver weg, naar dichtbij. Dé Kpop shop voor Nederland en België, met albums, merchandise en wie weet.. binnenkort meer!

het TEAM

Eva

Eigenaar

Hey! Ik ben Eva, de oprichter van Hey!Hallyu. In 2012 ben ik in het SHINee fandom getrokken door Lucifer, en sindsdien ben ik fan geworden van TVXQ/JYJ en nu NCT, hoewel ik heel veel groepen luister. Voor Hey!Hallyu ben ik bezig met bedrijfsgerelateerde zaken, het begeleiden van stagiairs en werk, en beantwoord ik bijna alle e-mails. Het mooiste aan het werk vind ik het blij maken van kpop fans en de vele dankbare reacties, en de vele leuke dingen die we doen, organiseren en meemaken!

Angel

Office manager

Sinds 2012 ben ik fan van k-pop. Lach me niet uit, maar het komt allemaal door PSY met zijn Gangnam Style. Daardoor kreeg ik andere k-pop nummers in mijn recommended. Daar ben ik dus een beetje in blijven steken. Ik ben blij dat dit mij is overkomen want (mede) hierdoor heb ik Eva ontmoet en nu werk ik zelfs voor haar. Wat ik hier allemaal doe? Ik ben degene die alle bestellingen in de gaten houd, wat er binnen komt en wat er uit gaat. En ik ben in charge over ons TikTok kanaal waar ik Girah hard aan het werk zet om gekke gezichten te trekken.

Romee

Head of Marketing

It’s Ro~ Sinds 2008 vast in de Kpop wereld en net wanneer ik dacht dat ik er klaar mee was.. kwam Eva op mijn pad. En stelde ik voor haar te helpen met haar kleine kpop winkeltje. Van marketing tot design ect.. Mijn ults zijn 2PM en dankzij Heyhallyu nu ook Stray Kids.

Nu is de winkel niet zo klein meer..

Jij?

Stagiair(e)

Heb jij een media of communicatie gerelateerde opleiding, of ben je bezig met een (afstudeer)stage waar geen begeleiding op dit gebied voor vereist is en wil je graag ons team versterken? Doorlopend hebben we een aantal stageplekken beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

Poesje 1
Kimchi

Geboren op 20-08-2019
Zusje van Mochi
Apporteert “het stinkdier”
Eet elastiekjes…
Poesje 1
Mochi

Geboren op 20-08-2019
Zusje van Kimchi
Ligt graag in je nek
Super tiny
Poesje 1
Mr Noodle

Geboren op 18-04-2018
Neef van Soju
Geeft high fives
Echte gentleman
Poesje 1
Soju

Geboren op 17-04-2018
Nicht van Noodle
Koningin van het huis
Wint elke staring contest

TIJDLIJN

Het idee voor Hey!Hallyu ontstond in 2017, toen ik (Eva) regelmatig albums kocht samen met vriendinnen, maar we dat steeds op moesten sparen om de hoge verzendkosten te delen. Een alternatief was er toen nog niet in Nederland – de Mediamarkt en Sounds hadden nog geen Kpop, en Group Orders waren er nog niet veel. Destijds volgende ik een minor Ondernemerschap & Innovatie, wat de geboorte werd van Hey!Hallyu. Onze doelgroep was duidelijk, de financiering kon klein beginnen en onze “Unique Selling Points” waren duidelijk, dus let’s go! En sindsdien is er veel gebeurd:

2018

Januari 2018 – Inschrijving KVK & eerste order uit Zuid-Korea

Maart 2018 – Officiële opening Hey!Hallyu

Juni 2018 – Strictly Kpop #8 in Rotterdam

September 2018 – Instagram gejoined

September 2018 – Hallyu Wave in Antwerpen

Mei 2019 – Strictly Kpop Open Air in Rotterdam

December 2018 – Romee joined het team

2019

Augustus 2019 – Kpop Aan De Maas

November 2019 – HallyuCon in Eindhoven

December 2019 – K-Pop Up in Amsterdam

2020

Januari 2020 – Angel joined het team

Juni 2020 – Hey!Hallyu op Twitch

September 2020 – Eerste stagiaires

Oktober 2020 – Verhuizing naar Velp

December 2020 – HH On Tour met BTS BE

2021

Januari 2021 – 10.000 succesvolle orders

Maart 2021 – Hey!Hallyu op Discord

Maart 2021 – Hey!Hallyu Verjaardagsbingo

April 2021 – Verhuizing naar Arnhem

September 2021 – 20.000 succesvolle orders

Oktober 2021 – Heroes Made In Asia in Gorinchem

December 2021 – Nieuwe website

December 2021 – Eindejaarsbingo

2022

Mei 2022 – Heroes Made In Asia in Gorinchem

Juni 2022 – AnimeCon in Rijswijk

Juli 2022 – Korean Culture Festival in Amsterdam

September 2022 – Korean Wave in Leiden

Oktober 2022 – Hallyu Wave in Antwerpen

November 2022 – Dutch Comic Con in Utrecht

Werkwijze

Wij kopen al onze producten in bij een vaste leverancier in Zuid-Korea, hoewel we soms uitwijken naar andere leveranciers. Vanaf ons kantoor/magazijn in Arnhem updaten we de website, verwerken we de orders, doen we de klantenservice en wordt alles ingepakt en verstuurd. Dagelijks versturen wij alle voorraad orders die binnen zijn gekomen sinds de dag ervoor, en eventuele pre-orders. Om 15u komt DHL dit ophalen; alle orders met PostNL brengen wij zelf weg aan het einde van de dag.

Elke ochtend zetten wij de nieuwe pre-orders online die beschikbaar zijn gekomen, ook onbekendere groepen, en promoten dit op onze social media kanalen. Ook kunnen we aan veel merchandise en BT21 komen, maar dit zetten we niet altijd online. Ben je ergens naar op zoek? Vraag het ons gerust!

Wekelijks, of vaker, krijgen we een nieuwe zending binnen uit Zuid-Korea. Meestal unboxen we deze op Twitch, vullen de voorraadaantallen aan en leggen de pre-orders apart om ingepakt te worden. Wat hiervan over is, zetten we ook als voorraad online.